Τρόποι Πληρωμής

α) Με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2,50€ + ΦΠΑ)
Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στον χώρο σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά για παραγγελίες έως 500 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ισχύει για όλα τα προϊόντα. Επιπλέον, για παραγγελίες μεγαλύτερες των 150€ θα σας ζητηθεί ως προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας*. Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.

*Οι τράπεζες στις οποίες μπορείτε να καταθέσετε την προκαταβολή σας αναφέρονται παρακάτω στην παράγραφο (γ).

β) Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες Mastercard, Visa και Maestro για τις παραγγελίες σας. Μόλις επιλέξετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στην ειδική φόρμα της συνεργαζόμενης τράπεζας στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Όλα τα δεδομένα σας θα σταλούν στην τράπεζά σας κρυπτογραφημένα με το δικό της σύστημα. Μετά θα λάβετε ένα μήνυμα από την τράπεζά σας με το αποτέλεσμα της συναλλαγής, ενώ εμείς θα λάβουμε μόνο την απόδειξη της πληρωμής σας.

γ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Αν δεν έχετε τραπεζική κάρτα ή δεν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω εμβάσματος σε μία από τις ακόλουθες τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN
ATTICA BANK GR93 0160 8950 0000 0008 5178 229
Δικαιούχος: WE CARE I.K.E.

 

Μόλις εξοφλήσετε την παραγγελία σας, στείλτε μας με email το αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης στο info@we-care.com.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 24310 90000.